top of page

Daphne

Geboren in Tilburg, maar op dit moment wonende in Eindhoven op Strijp S.

 

In 2021 afgestudeerd aan het AKV | st Joost van de richting New Design & Attitudes.

Op de kunstacademie ben ik een voorliefde gaan ontwikkelen voor het maken van campagnes, mensen andere perspectieven laten inzien en het vertellen van verhalen. Ik vind het heerlijk om in het onderwerp te duiken en linkjes te zoeken met normale alledaagse dingen. Dit doe ik vaak aan de hand van literatuur, het dierenrijk en eigenaardigheden van de mens zelf. (Al zijn mensen natuurlijk ook gewoon dieren) 

Wat ik belangrijk vind is dat er in mijn projecten een dosis humor zit. Naar mijn mening zijn nuchterheid en een glimlach twee hele belangrijke factoren om mensen mee te nemen in het verhaal, te boeien, te overtuigen en een eigen mening te laten vormen.

neemt mee

Video Editting

Sinds het afronden van de kunstacademie ben ik als freelance editor aan de slag gegaan, waarbij ik vooral veel socials, 'how to' films en masterclasses heb mogen editten voor o.a. SHOOTBY film | photography

Camera Assistent

Door de studie Fotografie op het Sint Lucas en de bijbehorende stages heb ik veel op de set gestaan als fotografie assistent en 2nd AC (op de film set). Dit doe ik nog steeds bij o.a. SHOOTBY film | Photography

Vormgeving

Na Media Vormgeving en Fotografie gestudeerd te hebben op het Sint Lucas (mbo4) en New Design & Attitudes op het AKV | st Joost (hbo) kan ik goed overweg met de onder andere photoshop, indesign, illustrator. Wat ik dan zoal maak kan je vinden op de project pagina.  

Dieren feiten

Een Groenlandse vrouwtjes haai is na 150 jaar pas vruchtbaar. Vleermuizen kibbelen over seks, voedsel en persoonlijke ruimte. Bonobo's adopteren weesjes. Mensen hebben evenveel haar als apen. 

Concept Ontwikkeling

Ik ben een maker die zoekt naar nieuwe perspectieven en overeenkomsten tussen onderwerp en het alledaagse. Dit maakt voor mij concept ontwikkeling een zoektocht naar verbindingen en het leggen van linkjes. Heerlijk.

+ Loki

De studio hond bij Studio Daphne van der Voort. 

heeft gedaan

Studie
Stage 
Minor 
Stage 
Studie 
Stage 
Studie 

AKV | st Joost - New Design & Attitudes
Studio Sociaal Centraal 
AKV | st Joost - Art & Humanity
Shootby Photography & Film 
Sint Lucas - Fotografie
Studio Busser
Sint Lucas - Media Vormgeving

2017 - 2021
2020
2019
2017
2015 - 2017
2015
2013 - 2015

bottom of page