top of page

VENTIEL

een non-romantische liefdevolle roadmovie

Regie Kasper van 't Hoff

Schrijvers Kasper van 't Hoff,

Dennis de Pijper & Pim Vogels

Productie SHOOTBY
Ontwerp Daphne van der Voort

Kasper:
 
’’Ventiel speelt zich af in Tilburg en heeft de smaak van de jaren 80, ik ben opgegroeid in Tilburg en heb een voorliefde voor Tilburg ondanks het feit dat ik alweer jaren in Eindhoven woon en daar mijn studio heb. Tilburg heeft het rauwe randje waar ik gek op ben, en dat zit ook in Ventiel.’’

Inmiddels is het script "klaar" en zijn wij druk bezig om het te produceren (draaiperiode februari, maart, april 2023) en na een intensieve casting hebben wij onze Nora en Ruud gevonden. Diverse locaties in Tilburg zijn bezocht zoals Paradox, Zijne Koninklijke Hoogheid, studio Wil van Dusseldorp, Tivoli garage, Quick Carwash en die willen allemaal gelukkig meewerken aan Ventiel.

Ventiel produceren wij geheel onafhankelijk en met eigen middelen een 'low" budget productie die wij maken met filmvrienden en filmliefhebbers.

000089330016.jpg

Voor meer informatie
over
VENTIEL

Shootby is een team van freelancers met een liefde voor mooie verhalen en beeld. Dit is dan ook een film waar wij en de mensen die we erbij mogen betrekken met heel veel plezier aan werken. De weg er naar toe is voor ons net zo belangrijk als de film zelf. We staan dus ook zeker open voor ideeën vanuit andere enthousiaste makers.

 

Samen maken we er iets moois van

bottom of page